Belgian Online
Super Series

Speel mee in de grootste online poker competitie van België en win jouw deel van de prijzenpot van meer dan 150.000€

9 Pro Tour Episodes

In maart wonnen 3 Belgische spelers een Pro Tour ranking. Als beloning werden ze een heel weekend lang op een prachtig kasteel uitgenodigd, waar ze niet alleen gecoacht werden door de beste Belgische pro’s maar waar ze ook zelf voor $5000 aan high stakes events mochten spelen… Uiteraard hebben we dit hele weekend gefilmd zodat jullie de actie kunnen meebeleven van op de eerste rij. Veel kijkplezier!

BOSS 2024

In 2024 wordt de BOSS bigger and better than ever... Met meer dan 150.000€ aan prijzengeld en een eerste prijs van maar liefst 20.000€!

De bewezen success formule wordt uitgebreid: We bieden je dit jaar vier verschillende routes naar de BOSS9. Slechts 3 stappen staan er tussen jou en eeuwige roem!

20 Belgische poker clubs en organisaties organiseren elk hun eigen Dag 1 voor The Cup. Overleef je één van deze startdagen, dan mag je terugkomen voor de finale op 5 juni en mee strijden voor de duizelingwekkende prijzenpot van $50.000! 

Elke winter en zomer kan je bij BOSS terecht voor een festival met een prijzenpot om u tegen te zeggen. Zo mochten we in januari nog $113.000 verdelen onder onze spelers. Kunnen we dit SummerFest nog beter doen? Speel mee en ontdek het zelf!

Congrats!

Momenteel zijn er nog maar 2 spelers dus we kunnen die benoemen: In 2022 voor de eerste editie was het Evert die een bankroll van 20.000 euro won. In 2023 was het Robin die BOSS werd. Ben jij de volgende?

BOSS Media

Ontdek onze volledige Media sectie en mis geen seconde van alle BOSS actie.

Featured Shorts

Videos

Een grootse online competitie, exclusief voor België

bELGIAN ONLINE SUPER SERIES

De 9 beste BOSS spelers strijden voor een hoofdprijs van €20.000

BOSS9

Ons doel: Poker positioneren als skill-game én sportdiscipline.

SPORTIFY POKER

Now Running

BOSS 9

Gedurende de hele zomer van 2023 hebben meer dan 1.000 Belgische online pokerspelers geprobeerd om een plaats te bemachtigen voor de BOSS 9. Deze 9 finalisten stootten door naar de finale etappes van deze Serie.

Midden oktober trokken ze naar Bastogne voor een exclusieve Bootcamp met massa’s poker actie. Uiteraard hebben we alles gefilmd zodat jij de actie kan herbekijken.

Robin

Benjamin

Matthias

Patrick

Luigi

Erik

Ralf

Noah

Olivier