Belgian Online
Super Series

Wij zien online poker als een volwaardige sport. Sluit je aan bij de BOSS community en Sportify poker.

Wij geloven dat poker gezien moet worden als een sportdiscipline op zich. Het sportieve en competitieve aspect van poker is primair voor de Belgian Online Super Series.

Sportify
Poker

Poker staat los van gokspellen. Wie gemotiveerd is en bereid is om te trainen wordt beter. Bij spellen als roulette of sportsbetting is er geen leercurve denkbaar.

Poker
is geen gokspel

Poker spelen doe je verantwoord. Hoe groot jouw bankroll is heeft geen impact op het sportieve aspect van poker. Speel enkel met budget dat je kan missen.

Responsible
Gaming

Series zijn de rode draad

De naam Belgian Online Super Series zegt het al, wij organiseren poker series in alle maten en gewichten. Door onze projectmatige aanpak kunnen we een series aanbieden op maat van elke poker speler. Of je nu veel of weinig tijd hebt, of je nu een grote of een kleine bankroll hebt, of je nu recreatief of competitief wil spelen... BOSS heeft exact de juiste serie voor u.

Vandaag bieden we 4 series aan:

Het meest exclusieve poker event van België.

De BOSS9, dat zijn de 9 spelers die in de Series en de BOSS semi-final de beste resultaten hebben neergezet. Zij zullen in de finale strijden voor de titel van BOSS 2024 én voor die felbegeerde hoofdprijs van 20.000€.

De finale zal bestaan uit meerdere online en live events, zoals het super-de-luxe Bootcamp, de BOSS Bash en de Capo Final.

boss9

Onze partners

BOSS werkt samen met toonaangevende partners uit de Belgische pokerwereld.

GGPoker Belgium

Al onze online events worden gespeeld op www.ggpoker.be. Wij vinden het belangrijk om met een gelicentieerde en erkende operator in de Belgische markt samen te werken. Enkel zo kunnen we een correcte online poker beleving garanderen. GGPoker is louter onze technische partner, wij voeren geen promotie voor andere activiteiten op GGPoker Belgium.

Flatcallers

Flatcallers is een nieuw project in de Belgische poker sector met internationale ambitie. Flatcallers is een productiehuis dat zich richt op het maken van poker content. Ze beschikken over een productie team van creatives en ze hebben een eigen streaming studio. De BOSS 9 Bootcamp en het Capo Event worden technisch geproduced door www.flatcallers.com.

Poker Clubs

Net zoals de Belgian Online Poker Series richten de pokerclubs in België zich ook tot de recreatieve en competitieve poker spelers in ons land. Omdat onze visies nauw bij elkaar aansluiten werken we graag samen met verschillende poker clubs.

Pokahnights VZW

De Belgische en internationale poker spelers kennen www.pokahnights.com voornamelijk als de grootste live poker club van België. De club wordt beheerd door Pokahnights VZW. Dit is een organisatie die als maatschappelijk doel heeft om poker op een correcte manier in de markt te zetten en om poker toegankelijk te maken voor een breed publiek.

De Belgian Online Super Series zijn het tweede project van Pokahnights VZW dat zal bijdragen aan de realisatie van het maatschappelijk doel van de VZW.